Wat bieden wij jou?

Ecorys biedt zijn medewerkers een stimulerende, lerende omgeving met ruimte voor ontwikkeling. Alle randvoorwaarden zijn aanwezig om prettig en professioneel te kunnen werken. Ecorys biedt een goed salaris, een goed pensioen en uitstekende flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder ruimte voor flexibele werktijden, werken in deeltijd, de mogelijkheid tot aankoop van Ecorys aandelen en de aankoop van vakantiedagen.

Ecorys kent een informele werksfeer. Je werkt veelal in teamverband met professionele en enthousiaste collega's. Je kunt rekenen op een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid.

Arbeidsvoorwaarden
Ecorys biedt een concurrerend salaris en  moderne arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan  heldere groeipaden, voortdurende ontwikkeling, flexibele invulling van je werktijden, een variabel inkomen gebaseerd op bedrijfswinst, team- en individuele prestatie, mogelijkheid tot aankoop van certificaten van aandelen en werken in deeltijd en een  reiskostenvergoeding die gericht is op een minimale belasting voor het milieu.

Loopbaan & ontwikkeling via de Ecorys Academy
Persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing staan hoog in ons vaandel. Wij bieden een breed werkgebied en ruime opleidingsfaciliteiten, die gericht zijn op persoonlijke groei. Dit laatste wordt onder meer vormgegeven door directe begeleiding, coaching/mentoring en training & opleiding via onze eigen interne Ecorys Academy.

Yorys netwerk
Het platform voor jonge medewerkers (Young Ecoryans), dat regelmatig informatieve bijeenkomsten organiseert om elkaar beter te leren kennen en kennis uit te wisselen. De Young Ecoryans worden periodiek gevraagd onze directie te adviseren over de toekomst en strategie van ons bedrijf.

Stage en afstuderen
Ben je op zoek naar een plek voor je stageplaats of ga je afstuderen? Ieder jaar werken bij Ecorys studenten aan allerlei projecten. Voor ons betekent dat nieuwe inzichten en een goede manier om contact te houden met de verschillende werkvelden binnen de universiteiten en met onze mogelijk toekomstige medewerkers. Heb je interesse in een leerzame afstudeerstage bij Ecorys? Reageer dan op de stage vacature.