Samenwerken op projectbasis

Ecorys ondersteunt particuliere en private opdrachtgevers bij brede onderzoeks- en beleidsvraagstukken en internationale samenwerking- en ontwikkelingsprogramma's. Voor bepaalde projecten werken wij samen met partners en freelance experts.

Samenwerken is samen kwaliteit leveren
Wij zijn ervan overtuigd dat onze goede naam mede afhankelijk is van de kwaliteit van de partners en freelancers waar we mee samenwerken. Daarom draaien onze partners mee in ons kwaliteitssysteem en investeren wij in het ontwikkelen van een goede werkrelatie. Een goede werkrelatie is cruciaal voor wederzijds vertrouwen en gunning. Als je elkaars sterke kanten kent en elkaar weet te vinden, kan je samen voor de goede uitvoering van een opdracht zorgen. We vinden het belangrijk om proactief kennis te delen met partners en freelancers, niet alleen inhoudelijk over de huidige opdracht maar ook over potentiële (vervolg)opdrachten. Wil je met ons samenwerken, neem dan contact op.

Freelance projectopdrachten
We zijn geïnteresseerd om met freelance experts in contact te komen om samen te werken aan nieuwe projecten. Bij freelance opdrachten vind je een overzicht van de projecten waar we op dit moment experts voor zoeken. Wij maken gebruik van een CV database om per project de juiste experts te selecteren. Wil je in deze database worden opgenomen, stuur dan je CV (in het Engels) naar experts@ecorys.com. Wij nemen contact met je op als we een interessante en passende opdracht voor je hebben.