Laurens Warnink versterkt Region & Cities sector van Ecorys

Op 1 oktober 2017 is Laurens Warnink gestart bij Ecorys als Principal Consultant. “Met de aantrekkende economie merken wij dat veel opdrachtgevers weer nieuwe (uitbreidings-)plannen aan het ontwikkelen zijn en daarvoor gedegen onderbouwingen nodig hebben. Met de komst van Laurens kunnen wij de groeiende orderportefeuille binnen het ruimtelijk-economisch domein nog beter bedienen. Zijn jarenlange ervaring met zowel locatie- als gebouwvraagstukken helpt ons nog beter onze publieke en private klanten te ondersteunen”, aldus Michel Hek, sectorleider Regions & Cities bij Ecorys.

Wie is Laurens Warnink?
Na Economische Geografie gestudeerd te hebben in Utrecht heeft Laurens Warnink stagegelopen bij DTZ Zadelhoff. De eerste jaren daarna was hij werkzaam bij ING Real Estate Investment als onderzoeker/adviseur kantoren, om vervolgens als senior-adviseur aan de slag te gaan bij Stec Groep en later EY. Hier richtte hij zich op haalbaarheidsstudies, markt- en trendonderzoeken en advisering over (verbetering van) het vestigingsklimaat. 

De afgelopen 12 jaar heeft Laurens gewerkt als senior-adviseur bij zowel PRC/Arcadis als HEVO aan diverse huisvestings-, vastgoed- en organisatorische vraagstukken. Met name voor (semi-) overheidsorganisaties en financiële instellingen. Hij heeft veel ervaring met scenario-onderzoeken, (financiële) haalbaarheidsstudies en strategische en complexe vraagstukken.

Laurens Warnink over zijn keuze voor Ecorys
“Ecorys is een vooraanstaand internationaal onderzoeks- en adviesbureau, waar gewerkt wordt aan zeer aansprekende projecten. Een bureau met een gerenommeerde naam in Nederland en daarbuiten. Toen ik in 1999 werkzaam was bij ING Real Estate, werkte ik al samen met Kolpron (later Ecorys) aan vastgoedmarkt- en haalbaarheidsonderzoeken. Sindsdien volg ik Ecorys op de voet.
 
Bij Ecorys wil ik me gaan richten op fact-based consultancy. Advies onderbouwd door feiten, analyses en onderzoeken. Ik focus mij daarbij op kantoren/werklocaties en op (regionale) economische vraagstukken. Onderwerpen die mij buitengewoon interesseren. 

Ten slotte spreekt het internationale werkveld (en de bijbehorende collega’s) en de breedte van de dienstverlening van Ecorys mij zeer aan. Met als gunstige bijkomstigheid dat ik werk vanuit kantoor Rotterdam, waar ik ook woon”.  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Afdeling M&C
T 010 4538 577
E mc@ecorys.com